Architects, Bath, Somerset

GLASS BOX EXTENSION

Kitchen Extension,Bath
Glass box extensions to a house in Oakhill, near Bath
 
The 1970’s house is tucked away in a village setting that is hard to find. The new glass extension wing provides a visible and exciting new entrance for visitors. The new kitchen glass wing and dining area offers spectacular views of the extensive gardens. More importantly the shapes work well with the existing architect designed house, whilst adding a dynamic contemporary edge to the original modernist design. The new entrance hall provides a great focal point on arrival which stands out and directs visitors to the front door. The new open plan kitchen acts as the hub of the house that now easily links to the gardens. The house and gardens are open to the public can be viewed under the annual for charity National Garden Scheme. The scheme originated from our FREE consultation through the Architect in the House scheme.

Kitchen Interior, Bath

Rear Extension, Wells

New Entrance, Shepton Mallet

entrance

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest