Architects, Bath, Somerset

Extension, Bath

kitchen extensionTitle: Ingleside

Location: Lansdown, Bath

Client: Private

Project: Residential Extension

Year: 2008

An existing extension was replaced and incorporated into the remodelling of the existing small and separate kitchen and dining room. The large chimney and separating wall was removed to create one large open plan family kitchen and dining space as the hub of the house – with a new wine cellar.

Conservation rooflights, timber windows and patio doors provide extra natural light and open up the Edwardian house into the garden. A small and dark kitchen has been transformed into a large contemporary space that meets the needs of a modern family and satisfies the strict requirements of a Conservation Area in Bath. Required a good working relationship with BANES Council. Featured in a number of kitchen design magazines. Kitchen fittings supplied and fitted by the Bath Kitchen Company.

garden room

 

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusCheck Our Feed