Architects, Bath, Somerset

THE GARDEN ROOM

 

Garden room extension to a Listed Building in Bath
 
This is a new garden room extension to a Grade 2 Listed Building in Lansdown, Bath. Whilst it took some time and persuasion BANES Planners and Conservation approved the new extension as the appearance and materials subtly blend into the Listed Building. With a well insulated base wall and solid roof with openable rooflights, a room is created that has good natural light and ventilation. Rather than an all glass conservatory this additional room is well used without the concerns of overheating or being cold.
 
 

 

 

 

 

 

One Response to “THE GARDEN ROOM”

  1. Kate says:

    Very nice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest