Posts Tagged ‘award winning’

Garden Office, Bath

Title: The Summerhouse Location: Coleford, Somerset Client: Private Project: Summerhouse A popular alternative to an extension this summerhouse in the garden provides a separate annex for both living and working. With good insulation and underfloor heating and a shower room the office can also be used as a self contained guest room for the main house. […]


Conversion, Somerset

Project: The Old Chapel Title: The Wing Barn Location: Stoke St Michael, Somerset Client: Private The conversion of a chapel into an Architect’s dream home – a life long ambition recently completed. A huge three storey high open plan space gave us a blank canvas for the interior design. The challenge was to get the right balance to accommodate noisy family life […]


Offices, Somerset

Title: The Old Chapel Location: Somerset Client: MJW Architects Project: Office Conversion An award winning sustainable conversion of a Sunday school annexe to a former chapel into a house and offices for mjwarchitects. The space was opened up and a mezzanine added to give extra floor area and i contemporary, in a sensitive yet dynamic manner. Local sourced recycled materials, such as […]


Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusCheck Our Feed