Eco House, Somerset

House SomersetProject: New Sustainable Home
Title: The Curved Underground House
Location: Oakhill, Somerset
Client: Private
These images are designs for a new sustainable home located on a hillside, in a woodland setting, with wonderful panoramic views of the open countryside. From this prominent position the glazing to the front makes the most of this fantastic view point. The plan of the house follows the curved contour line and will be partially underground with a sedum grass roof. The design concept is integrate with the geology of the steep site and blend seamlessly into the landscape.
Underground House Oakhill
CAD Image
New Kitchen, Somerset
Hillside Design, Somerset
Underground House, Somerset
 Contemporary Design, Bath

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestCheck Our FeedVisit Us On Instagram