Extension, Bath


Project: Extension to Existing House
Title: Cranhill
Location: Bath
Client: Private
A modern extension to a 1970’s house in Bath. The ‘wrap around’ design replaces a number of smaller ad hoc extensions to bring the house visually together and give a contemporary design uplift in appearance. Generous open plan living space is created with a kitchen and eating area together with a separate larder, study and den all in line to meet today’s modern family requirements. With careful attention to detail a structural column has been avoided at the corner to prevent obscuring the best views from a prominent level overlooking Victoria Park and the townscape of Bath. Recently completed.

MJW Architects - Bath MJW Architects - Bath MJW Architects - Bath MJW Architects - Bath 

One Response to “Extension, Bath”

  1. bmd says:

    This extension is grand and what an awesome design you have done.

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestCheck Our FeedVisit Us On Instagram