LABURNUMS

Title: Laburnums

Location: Salisbury, Wiltshire

Client: Private

Project Type / Sector: Residential, Extension

A major extension including double garage, garden room kitchen and master suite to an existing cottage style house. Contemporary open plan living was introduced to make better use of the space and add more light to this otherwise traditional house. The interior design was a crucial part of the design process and considered from the start. Computer generated three dimensional modelling was used to show the client how the spaces could look. Planning permission has been successfully granted. Currently at Building Control Stage with Salisbury District Council.

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest