THE WRAPAROUND EXTENSION


Residential Extension, near Royal Victoria Park in Bath
This is a modern corner extension to a 1970’s house in Bath located opposite the Cranhill Grade 2 Listed Building. The wraparound design replaces a number of smaller ad hoc extensions to bring the house visually together and give a contemporary design uplift in appearance. Generous open plan living space is created with a kitchen and eating area together with a separate larder, study and den all in line to meet today’s modern family requirements. With careful attention to detail a structural column has been avoided at the corner to prevent obscuring the best views from a prominent level overlooking Royal Victoria Park and the townscape of Bath. Being located in a Conservation Area and World Heritage Site it was a successful challenge to obtain Planning Permission for a contemporary design in a heritage setting. Recently it has become a great place to work from home.

MJW Architects - Bath MJW Architects - Bath MJW Architects - Bath MJW Architects - Bath 

 
 
 
 
 
 
 
 

One Response to “THE WRAPAROUND EXTENSION”

  1. bmd says:

    This extension is grand and what an awesome design you have done.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest