Architects, Bath, Somerset

Garden Office, Bath

Title: The Summerhouse
Project: Four Oaks, New Sustainable Home
Location: Nailsea, North Somerset
Client: Private
A popular alternative to an extension this summerhouse in the garden provides a separate annex for both living and working. With good insulation and underfloor heating and a shower room the office can also be used as a self contained guest room for the main house. The site is positioned on a prominent hillside location and surrounded by a variety of traditional architecture. Large south facing windows provide natural light and good views of the countryside. Whilst a contemporary design the summerhouse will blend in time with the garden and surroundings through the use of natural and sustainable materials such as timber cladding and a grass roof. Selected for the 2011 RIBA Forty Best Small Projects.

One Response to “Garden Office, Bath”

  1. Michael says:

    perhaps our most popular project as this page is the most visited on our web site

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusCheck Our Feed