Offices, Somerset

study conversionTitle: The Old Chapel
Location: Somerset
Client: MJW Architects
Project: Office Conversion
An award winning sustainable conversion of a Sunday school annexe to a former chapel into a house and offices for mjwarchitects. The space was opened up and a mezzanine added to give extra floor area and i contemporary, in a sensitive yet dynamic manner. Local sourced recycled materials, such as oak joinery and flooring, gave an affordable eco friendly office that with added insulation and underfloor heating has proven to be cost effective to run. Winner of the 2006 Green Apple Award for Heritage and Sustainability run by the Green Organisation and selected as an exemplar project by the RIBA Sector Reviews 2006.
study annexehome office

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On PinterestCheck Our FeedVisit Us On Instagram